Tijdens deze avond kan je twee presentaties bijwonen. Meld je individueel aan via het formulier onderaan deze pagina en vermeld daarin naar welke twee presentaties je gaat.

Presentatie 1: Huwelijkse voorwaarden en samenlevingscontract
Zijn je huwelijkse voorwaarden nog up-to-date? Wat moet je regelen als je binnenkort gaat trouwen of samenwonen? En wat is er veranderd met het nieuwe huwelijksvermogensrecht? Deze en andere vragen beantwoorden we voor je. 

Presentatie 2: Wensen voor de toekomst
Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het plannen van jouw toekomst. Misschien wil je eerder stoppen met werken, op reis met een camper of een tweede huis. Maar hoe weet je of dat financieel haalbaar is en wanneer? Wij geven tips waardoor je doelgericht aan de slag kunt met je financiën.  

Presentatie 3: (Levens)testament
Waarom een (levens)testament opstellen? Om conflicten bij overlijden te voorkomen en te besparen op erfbelasting! Wij geven praktische tips voor het regelen van jouw (levens)testament en vertellen je wat mogelijk is. Ook als je (jaren geleden) al een testament hebt opgesteld, is het slim deze regelmatig te checken op nieuwe mogelijkheden.
Programma - dinsdag 4 juni
 
19.00 - 19.30 uur: Inloop
19.30 - 20.15 uur: Presentaties
20.15 - 20.45 uur: Pauze
20.45 - 21.30 uur: Presentaties
21.30 - 22.30 uur: Borrel met hapjes
 
 *
 *
 *
 *
 *
 
Facebook   Twitter   Instagram   Linkedin